Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Disney Classic Games Collection (trailer)

Η Nighthawk Interactive ανακοίνωσε πως το Disney Classic Games Collection που περιέχει τα Alladin, The Lion King και The Jungle Book θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο για Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC ( Steam).

Θα μπορείτε να παίξετε με αγαπημένους χαρακτήρες, όπως ο Simba, ο Alladin και ο Mowgli. Μάλιστα, κάθε συσκευασία της φυσικής έκδοσης του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει ένα από τα τέσσερα διαφορετικού στυλ εγχειρίδια χρήσης.


Η Disney Classic Games Collection θα περιλαμβάνει και τις δύο εκδοσεις 16-bit του Alladin, ενώ και οι θα τρέχουν σε ανάλυση 1080p.

Επιπλέον η συλλογή θα περιλαμβάνει επιτρέπει να κάνετε rewind, το soundtrack όλων των παιχνιδιών και ντοκιμαντέρ, συνεντεύξεις για τη δημιουργία τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*