Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Downward Spiral: Horus Station για PS4

*
Ένας νέος ατμοσφαιρικός sci-fi thriller τίτλος ανακοινώθηκε από την 3rd Eye Studios με το όνομα Downward Spiral: Horus Station και θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 και PS VR την άνοιξη. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του PlayStation Blog και αναφέρει πως η οπτική ιστορία θα ξετυλίγεται μέσα από το ίδιο το περιβάλλον του παιχνιδιού και όχι με παραδοσιακά voice-over ή cinematics. Οι παίκτες θα μπορέσουν να εξερευνήσουν την Horus Station σε μηδενική βαρύτητα χρησιμοποιώντας οτιδήποτε τους περιβάλλει για να μετακινηθούν και να λύσουν εν συνέχεια τα μυστήρια του κόσμου του τίτλου λύνοντας γρίφους και αντιμετωπίζοντας εχθρούς. Μάλιστα θα υπάρχει και ένα ειδικό explorer mode που θα αφαιρεί τελείως οποιαδήποτε μάχη και θα επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στην εξερεύνηση και την γενικότερη εμπειρία του οικοσυστήματος. Τέλος, το παιχνίδι είναι επηρεασμένο από τα 2001: A Space Odyssey, Twin Peaks και Black Mirror.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*