Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Early Cretaceous DLC για το Jurassic World Evolution 2 (trailer)

Η Frontier Developments ανακοίνωσε το πρώτο επι πληρωμή DLC για το Jurassic World Evolution 2. Το Early Cretaceous όπως είναι ο τίτλος τους έχει κόστος €7,99 και θα προσθέσε τέσσερεις νέους δεινόσαυρους από τις απαρχές της Κρητιδικής περιόδου που είναι οι Wuerhosaurus, Minmi, Dsungaripterus και Kronosaurus. Την επόμενη εβδομάδα η εταιρεία ανάπτυξης θα αποκαλύψει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε πλάσμα.



Η άφιξη του Early Cretaceous Pack στις 9 Δεκεμβρίου 2021, για PlayStation 4, Xbox Series X, Series S, Xbox One, PlayStation 5, και PC θα συνοδευτεί από ένα δωρεάν update. Αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να ασχοληθούν σε sandbox mode με τους πέντε χάρτες του campaign, Arizona, Washington State, Pennsylvania, Oregon, Yosemite National park και θα προσθέσει αντικείμενα της εποχής του Jurassic Park, όπως επίσης των Department of Fish και Wildlife.



Οι προσθήκες δεν είναι μόνο αυτές και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σχετική ανακοίνωση της Frontier Development.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*