Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Far Cry VR: Dive Into Insanity (trailer)

*
Zero Latency και Ubisoft ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την κυκλοφορία του Far Cry VR: Dive Into Insanity. Ο νέος τίτλος θα επιστρέψει τους παίκτες στα γεγονότα του Far Cry 3, εκμεταλλευόμενος -προφανώς- τις συνθήκες που δημιουργούν οι κάσκες εικονικής πραγματικότητας. Για άλλη μια φορά αντίπαλος είναι ο Vaas Montenegro και το σκηνικό που λαμβάνει η δράση τα Rook Islands. H Zero Latency έχει δημιουργήσει αρκετές location-based VR εμπειρίες και έτσι συνεργάζεται με την γαλλική εταιρεία για το εν λόγω game. Έως και 8 παίκτες θα μπορούν να συνεργαστούν για να ξεφύγουν από την περιοχή. Το Far Cry VR: Dive Into Insanity αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 και θα είναι διαθέσιμο στους χώρους της Zero Latency.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*