Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Final Fantasy XV: Pocket Edition

*
Η Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Final Fantasy XV: Pocket Edition σε συσκευές iOS, Android και Windows 10, το ερχόμενο φθινόπωρο. Το παιχνίδι πραγματεύεται την ίδια ιστορία με την έκδοση του Final Fantasy XV για τις οικιακές κονσόλες. Το περιεχόμενο της όπως και οι βασικοί χαρακτήρες θα παραμείνουν αναλλοίωτα, το UI όμως θα επιδεχτεί αλλαγές ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις δυνατότητες των smartphones. Αντίστοιχη τροποποίηση έγινε και στον εικαστικό τομέα του παιχνιδιού, ο οποίος αποδίδει φανταχτερά χρώματα χωρίς να απαιτεί πολλή επεξεργαστική ισχύ. Για τη συγκεκριμένη έκδοση η ιστορία του παιχνιδιού είναι μοιρασμένη σε 10 επεισόδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στο launch. To πρώτο εξ αυτών θα διατίθεται δωρεάν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*