Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το GRIS

*
H Devolver Digital είναι κυρίως γνωστή για σκοτεινούς και βίαιους τίτλους όπως το Hotline Miami, όμως αυτή τη φορά κινείται στο αντίθετο άκρο, με το άκρως εντυπωσιακό από αισθητικής άποψης GRIS. Όλα ξεκινούν όταν μια όμορφη κοπέλα που ονομάζεται Gris, είναι ξαπλωμένη στο χέρι ενός γιγαντιαίου αγάλματος και ξαφνικά σηκώνει το κεφάλι της. Τα μαλλιά της χορεύουν παρέα με το πρωινό αεράκι. Στη συνέχεια μεταφέρεται σε ερήμους, συντριβάνια και συνεχώς όλο και πιο παράξενα τοπία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της θα συναντήσει πολλά παράξενα πλάσματα, πριν ξυπνήσει και πάλι στα χέρια του αγάλματος που έχουν αρχίσει να σείονται. Το GRIS θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2018, για Nintendo Switch και PC. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*