Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Google Play Pass (trailer)

*
Και η Google μπαίνει στο χορό των συνδρομητικών υπηρεσιών για games, με την υπηρεσία Google Play Pass, που φημολογούνταν έτσι κι αλλιώς τελευταίαν, να παίρνει σάρκα και οστά. Η διάθεσή της θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα στις ΗΠΑ και αναμένεται η εξάπλωσή της σε άλλες χώρες «σύντομα», ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό στην παρούσα.

Ο καθένας θα μπορεί να τη δοκιμάσει χωρίς χρέωση για 10 μέρες, ενώ η εταιρεία προτίθεται να διαθέσει και προσφορά για το πρώτο έτος. Κανονικά η μηνιαία χρέωση θα είναι στα 5 δολάρια, αλλά με την προσφορά αυτή η τιμή πέφτει στα 2 δολάρια για τον πρώτο χρόνο.


Ακούγεται σαν απλή αντιγραφή του Apple Arcade, που διατίθεται εδώ και λίγες μέρες και στην ελληνική αγορά, ωστόσο υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές. Για αρχή το Google Play Pass περιλαμβάνει περί τις 350 εφαρμογές και σε αυτές βρίσκουμε τόσο games όσο και κανονικές εφαρμογές. Παρά ταύτα η πλειοψηφία είναι και πάλι games. Επιπλέον η Google δεν χρηματοδοτεί καμιά από τις εφαρμογές αυτές, επομένως δεν ζητά και οποιουδήποτε είδους αποκλειστικότητα.



Με λίγα λόγια όλες αυτές οι εφαρμογές που προσφέρει με τη συγκεκριμένη συνδρομή υπάρχουν κανονικά στο Google Play Store, θα συνεχίσουν να διατίθενται με όποιο επιχειρηματικό πλάνο διατίθεντο έτσι κι αλλιώς, ενώ η διαφορά της συνδρομητικής εκδοχής τους είναι ότι δεν θα απαιτεί επιπλέον χρέωση για λειτουργίες και περιεχόενο, ούτε και θα προβάλειι διαφημίσεις στο χρήστη.

Η συνδρομή ισχύει μέχρι και για πέντε άτομα, εφόσον είναι δηλωμένα ως μέλη της ίδιας οικογένειας.

Τέλος η Google είπε πως οι developers θα ανταμείβονται με βάση την ένταση/διάρκεια της ενασχόλησης των συνδρομητών με το προϊόν τους. Στην παρούσα η Google διαλέγει μονομερώς ποιους developers καλεί, αναμένεται όμως να ανοίξει το σύστημά της σε αιτήσεις αργότερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Εξαιρετικη κινηση μιας και με μολις 24 ευρω θα μπορει ολοκληρη η οικογενεια να απολαυσει απροσκοπτα ποιοτικα παιχνιδακια και οχι το ατελειωτο free to play σκουπιδαριο.

*