Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το H1Z1: King of the Kill για PS4

Το H1Z1: King of the Kill αποτελεί multiplayer arena spin-off του δημοφιλούς –πλέον- Zombie MMO, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι για το PlayStation 4. Στην περιγραφή του τίτλου γίνεται λόγος για ένα “arena-style grudge match”, το οποίο ξεκίνησε ως game mode του αρχικού H1Z1. Σύμφωνα με την Daybreak Games, το συγκεκριμένο mode ήταν τόσο δημοφιλές που αποφάσισε να το διαθέσει ξεχωριστά από το ΜΜΟ. Το King of the Kill αναπτύσσεται ως ένα “fast-paced shooter” που θα περιλαμβάνει διάφορα deathmatch game modes, όπως είναι το Battle Royale.



Οι παίκτες θα λάβουν μέρος σε μεγάλης κλίμακας αγώνες PvP όπου θα αναμετρηθούν μέχρι τελική πτώσεως. Μέχρι να έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα πρώτα in-game screenshots που ακολουθούν στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mariodm22
    • Πραγματτικα αλλα υποσθεθηκαν και αλλα μας δινουν ... PvP arena δεν ειναι τιποτα μπροστα στην απολυτη και χαοτικη Open World εξερευνηση ... Τοσο καιρο το περιμενει ο κοσμος και τωρα τρωμε αλλη μια ηττα .

*