Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Hindsight 20/20

*
Μπορεί η Triple-I Games που μόλις ανακοίνωσε το Hindsight 20/20  να είναι φρέσκο studio, όμως οι δημιουργοί της σίγουρα έχουν την απαραίτητη εμπειρία μιας και έχουν ήδη εργαστεί σε BioWare, ArenaNet και Sucker Punch. Ο τίτλος αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2020 και μιλάμε για single player game με έφεση στις επιλογές του παίκτη που και θα έχουν επιπτώσεις αλλά και θα δίνουν περισσότερο βάση σε ηθικές αξίες. Πιο συγκεκριμένα το Hindsight 20/20 υπόσχεται πως θα μπορείτε να επανεξετάσετε αποφάσεις που πήρατε στο παρελθόν και να τις αλλάξετε για να καταλήξετε με ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά στιλ μάχης (ένα πιο επιθετικό και ένα με μεγαλύτερη έφεση στην εξουδετέρωση χωρίς αίματα και δράματα) και άλλα πολλά. Βρείτε το trailer της ανακοίνωσής του παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*