Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Hitman: Definitive Edition

*
Η developer IO Interactive ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τη Warner Bros. Interactive Entertainment πρόκειται να κυκλοφορήσουν το Hitman: Definitive Edition. Όπως συνέβη και με τη Game of the Year Edition που λανσαρίστηκε το 2017, η νέα αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο και τα updates που έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα, που περιλαμβάνει το Patient Zero campaign, το Summer Bonus Episode, το Blood Money Requiem Pack, τρία Escalation contracts, αλλά και μια σειρά από κοστούμια για τον Agent 47. Επιπλέον, θα υπάρχουν ενδυμασίες από τρεις διαφορετικές σειρές της IO Interactive που είναι οι Kane and Lynch, Freedom Fighters και Mini Ninja. Το Hitman: Definitive Edition θα είναι διαθέσιμο από 18 Μαΐου 2018 για PlayStation 4 και Xbox One, με υποστήριξη για PlayStation 4 Pro και Xbox One X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Θετικό για το μέλλον του Hitman ότι η WB games στηρίζει σαν publisher την ΙΟΙ μετά το ''κρέμασμα'' της SquareEnix , και πλέον απομένει να δούμε σύντομα ανακοινώσεις για Season 2 ή όπως αλλιώς την ονομάσουν , αν εγκαταλείψουν το episodic μοντέλο..

*