Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το ID@Xbox Game Pass indie games showcase από τη Microsoft

*
Η Microsoft ανακοίνωσε το ID@Xbox Game Pass, ένα live stream στο οποίο θα παρουσιάζει indie games τα οποία θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους στο Game Pass, με το πρώτο επεισόδιο να κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου και ώρα Ελλάδας 18:00. Η Micosoft εξηγεί, "Σε αυτήν την εκπομπή, θα μάθετε περισσότερα για τα κυριότερα indie games που έρχονται στο Xbox Game Pass με νέες αποκαλύψεις, gameplay υλικό και συζητήσεις με τους developers. Στην πρεμιέρα μας, θα ασχοληθούμε με παιχνίδια που είχαμε δείξει στην Ε3 και την Χo18. Να περιμένετε επιτυχίες όπως τα Afterparty, Void Bastards και Supermarket Shriek. Επιπρόσθετα, θα επισκεφτούμε το Night School Studio, την ομάδα πίσω από το Oxenfree για να ρίξουμε μια ματιά στο νέο τους παιχνίδι, το Afterparty".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*