Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Idola: Phantasy Star Saga

*
To Phantasy Star είναι ένα δημοφιλές RPG franchise της Sega που αποτέλεσε την απάντηση της εταιρείας στη σειρά Final Fantasy και έχει δώσει στο κοινό αρκετούς τίτλους και εκατοντάδες ώρες διασκέδασης. Τώρα με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου, η Sega ανακοίνωσε το Idola: Phantasy Star Saga, που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, για φορητές συσκευές, μέσα στο 2018. Πολλές πολλές λεπτομέρειες για το gameplay δεν υπάρχουν, όμως σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το Polygon, το παιχνίδι θα είναι turn based και θα χρησιμοποιεί ένα gacha system για το ξεκλείδωμα των χαρακτηρων. Η πλοκή ακολουθεί τη Stella, που είναι η ηγέτιδα των Aries Knights, που μάχονται τα τέρατα της Idola monsters. Ελπίζουμε κάποια στιγμή, το παιχνίδι να κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*