Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Iron Danger

*
Η φινλανδική Action Squad Studios ανακοίνωσε ένα νέο tactical RPG με το όνομα Iron Danger για PlayStation 4, Xbox One και PC. Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, η εταιρεία έδωσε αρκετές πληροφορίες σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες από το νέο της παιχνίδι. Ο τίτλος δεν θα είναι turn-based, θα έχει καταιγιστική δράση και δεν θα απαιτεί από τον παίκτη επαναλαμβανόμενο grinding για να προοδεύσει την ιστορία. Στην πλοκή του Iron Danger, η πρωταγωνίστρια Kipuna αναγκάζεται να δραπετεύσει από το σπίτι της και βρίσκει ένα μυστήριο crystal shard που της δίνει την δυνατότητα να ελέγχει τον χρόνο. Στην συνέχεια η ίδια και δύο φίλοι της βρίσκονται εν μέσω πολέμου στην πόλη Kalevala, η οποία διοικείται από έναν αθάνατο, που κατακλύζεται από εχθρούς που θέλουν να βρουν όλα τα crystal shards που θα τους δώσουν την δύναμη να εξαπολύσουν την απόλυτη καταστροφή.



Στόχος της Kipuna είναι να τα βρει πρώτη και να τα προστατέψει ώστε να προστατεύσει την ανθρωπότητα, κάτι που θα την βάλει αντιμέτωπη με Θεούς και τέρατα. Στις μάχες θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα rewind που θα της δώσει την δυνατότητα να κάνει dodge σε επιθέσεις των εχθρών της ακριβώς την στιγμή που πρόκειται να συμβούν. Το Iron Danger υπόσχεται ένα άκρως ζωντανό περιβάλλον (σε στυλ steampunk fantasy), γρίφους, χαρακτήρες επηρεασμένους από σκανδιναβικούς μύθους και ιστορίες, καθώς και επικές μάχες με bosses. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικά από τα screenshots που είδαν το φως της δημοσιότητας με την ανακοίνωση του τίτλου από την Action Squad Studios. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*