Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Iron Maiden: Legacy Of The Beast

Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Ed Hunter, άλμπουμ αλλά και ομότιτλο video game από τους Iron Maiden, όμως αυτό δεν επηρέασε το ιστορικό συγκρότημα που θα κάνει ακόμα μια προσπάθεια. Ο λόγος για το Iron Maiden: Legacy Of The Beast, το οποίο αναμένεται το καλοκαίρι για iOS και Android. Ο τίτλος θα είναι free-to-play RPG, στο οποίο θα αναλαμβάνετε τον ρόλο του Eddie, θα αλλάζετε μορφές αποκτώντας διαφορετικές ιδιότητες αλλά και θα ταξιδεύετε στον χρόνο.



Φυσικά, το soundtrack θα αποτελείται από κομμάτια των Iron Maiden και θα περιλαμβάνει και ηχογραφήσεις από συναυλίες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αλλού. Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχουν αναλάβει η Roadhouse Interactive (Warhammer 40,000: Carnage, Food Battle: The Game) και η 50CC Games. Σύμφωνα με τον Steve Harris, ο λόγος που η κυκλοφορία του Iron Maiden: Legacy Of The Beast θα γίνει σε smartphones είναι για να διευκολυνθεί η πρόσβαση των fans στο παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*