Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Jagged Alliance: Rage!

*
Cliffhanger Productions και HandyGames ανακοίνωσαν ένα νέο Jagged Alliance τίτλο, το Jagged Alliance: Rage!. Το Jagged Alliance: Rage! θα έχει turn-based tactical gameplay σε συνδυασμό με στοιχεία περιπέτειας. Θα υπάρχει υποστήριξη για online co-op με τη συμμετοχή έως και δύο παικτών, που θα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επιλέγουν τις τακτικές τους, από stealth έως ωμή βία, οι χαρακτήρες θα έχουν πιο ισχυρές προσωπικότητες με τα δικά τους, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, επιθυμίες και προσωπικές συγκρούσεις, ενώ θα υπάρχουν και ισχυροί διοικητές που θα καθοδηγούν τους στρατιώτες των εχθρών στο πεδίο μάχης. Τα γεγονότα διαδραματίζονται 20 χρόνια μετά από αυτά του πρώτου Jagged Alliance και αυτή τη φορά, μέσα από ένα ταξίδι σε μια ζούγκλα που θυμίζει κόλαση, το μυαλό και το σώμα των ηρώων θα έρθουν στα όριά τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*