Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Jurassic World Alive

*
Τα παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας για κινητά αποτελούν μία από τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο του gaming και οι εξαφανισθέντες πλην προσφιλείς δεινόσαυροι, ακολουθούν τα σημεία των καιρών. Η Universal ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Jurassic World Alive, ενός παιχνιδιού που ακολουθεί την συνταγή του Pokemon Go. Οι ομοιότητες με τον τίτλο της Niantic είναι πολλές, αφού οι παίκτες θα μπορούν να συλλέγουν δεινόσαυρους και να τους θέτουν αντιμέτωπους με εκείνους άλλων παικτών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για την δημιουργία νέων πλασμάτων μέσω υβριδικών DNA, στα οποία μοναδικός περιορισμός θα είναι η φαντασία (και η μεγαλομανία) του χρήστη. Το παιχνίδι θα απαριθμεί πάνω από 100 δεινόσαυρους στην αρχή και θα ενημερώνεται συχνά με νέα πλάσματα. Σε αντίθεση όμως με αντίστοιχους τίτλους, το Jurassic World Alive δεν θα υποχρεώνει τους παίκτες να βγαίνουν από το σπίτι τους για να κυνηγήσουν. Με την βοήθεια ενός in-game drone που θα συλλέγει DNA, θα μπορεί ο καθένας να αιχμαλωτίσει τα θηράματα του από την άνεση του καναπέ του. H καναδική Ludia, γνωστή από τα Jurassic Park Builder και Jurassic World: The Game, έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Jurassic World Alive το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα για iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*