Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Layers of Fear 2

*
Μέσω ενός νέου trailer που θυμίζει film noir, η Gun Media και η Bloober Team ανακοίνωσαν το Layers of Fear 2. Το sequel είχε προηγουμένως την κωδική ονομασία “Project Melies” και η Gun Media προετοίμαζε εδώ και καιρό το κοινό για την εν λόγω ανακοίνωση, μέσω σχετικών teasers. Tο πρώτο Layers of Fear κυκλοφόρησε στις αρχές του 2016, για PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac και Linux, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η έκδοση για Nintendo Switch. O τίτλος ανήκει στην κατηγορία των ψυχολογικών θρίλερ. Με βάση το σενάριο, ένας ζωγράφος με ψυχολογικά προβλήματα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το βασανισμένο παρελθόν του αλλά και τους εσωτερικούς του δαίμονες. Για να το κάνει αυτό πρέπει να αποτυπώσει όλα του τα βάσανα στον καμβά και να καταλήξει στο απόλυτο προσωπικό του καλλιτεχνικό επίτευγμα. Όσο για τον επερχόμενο τίτλο, το μόνο ξεκάθαρο για την ώρα είναι ότι θα διαδραματίζεται εν πλώ και πρωταγωνιστής θα είναι ένας παρανοϊκός ηθοποιός. Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*