Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Layton’s Mystery Journey: Katrielle and The Millionaires’ Conspiracy Deluxe Edition Plus για Nintendo Switch

*
Η Level-5 ανακοίνωσε το Layton’s Mystery Journey: Katrielle and The Millionaires’ Conspiracy Deluxe Edition Plus για το Nintendo Switch. Πρόκειται για μία βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018, για το υβριδικό σύστημα της Nintendo. Πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής της φωνής των χαρακτήρων, ανάμεσα στους ηθοποιούς του τηλεοπτικού anime και τους ηθοποιούς του βασικού παιχνιδιού.

Το Layton’s Mystery Journey: Katrielle and The Millionaires’ Conspiracy Deluxe Edition Plus αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου 2021 στην Ιαπωνία. Όσοι μάλιστα έχουν ήδη την έκδοση deluxe, μπορούν να την αναβαθμίσουν σε plus, με την αγορά του DLC. Καμμία ανακοίνωση για την ώρα για την κυκλοφορία του τίτλου στη Δύση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*