Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry

*
Η Assemble Entertainment ανακοίνωσε επίσημα το Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry. Το νέο 2D point-n-click adventure παιχνίδι της σειράς θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2018 και αναπτύσσεται από την Crazy Bunch. Από τα 80s απευθείας στον 21ο αιώνα, στο παιχνίδι οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν το dating app “Timber” για να γνωρίσουν και να “ικανοποιήσουν” διάφορους γυναικείους χαρακτήρες καθώς χαζεύουν sexy φωτογραφίες στο “Instacrap”. Στο παιχνίδι υπάρχουν 30 διαφορετικά venues και ισάριθμοι χαρακτήρες, όλα σχεδιασμένα και ζωγραφισμένα στο χέρι. Ο παίκτης θα πρέπει να βελτιώσει το score του στο “Timber” με απώτερο σκοπό να κερδίσει την γυναίκα των ονείρων του, την Faith. Στην συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο teaser του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*