Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Little Dragons Cafe

*
H Aksys Games και ο Yasuhiro Wada δημιουργός της σειράς Story of Seasons (Harvest Moon), ανακοίνωσαν το Little Dragons Cafe που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Switch στα τέλη του καλοκαιριού. Η ιστορία ξεκινάει με δυο αδέρφια που μαθαίνυν να μαγειρεύουν και λετουργούν ένα μικρό café κάτω από την καθοδήγηση της μητέρας τους. Όλα κυλούσαν ήρεμα, μέχρι που ένα πρωί τα δυο αδέρφια ανακάλυψαν ότι η μητέρα τους είχε πέσει σε λήθαργο και δεν επρόκειτο να ξυπνήσει. Τότε, από του πουθενά, εμφανίζεται ένας άντρας που τους ενημερώνει ότι για να τη σώσουν θα πρέπει να μεγαλώσουν ένα δράκο. Πλέον τα δυο αδέρφια έχουν διπλή αποστολή. Να τιθασεύσουν ένα δράκο και να συνεχίσουν τη λειτουργία του καταστήματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*