Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το MMO RPG Lineage W (videos)

H NCSOFT ανακοίνωσε το massively multiplayer online RPG Lineage W που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Nintendo Switch, PC, iOS και Android. Οι προεγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ουσιαστικά, το Lineage W είναι ο διάδοχος του PC MMORPG Lineage και δίνει έμφαση στις βασικές αξίες του Lineage: μάχες, υποσχέσεις, θυσία και τιμή.


Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι σκοτεινός, και η ανάπαράστασή του γίνεται με γραφικά 3D graphics και quarter view. Θα υπάρχει ένα και μοναδικό built για όλες τις πλατφόρμες με μετάφραση μέσω AI σε πραγματικό χρόνο και cross-platform play. Σε PC, το cross play θα υποστηρίζεται μέσω της υπηρεσίας PURPLE που ανήκει στην NCSOFT, ενώ κάτι αντίστοιχο ετοιμάζεται για PlayStation 5 και Nintendo Switch.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε πλάνα από το παιχνίδι.











 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*