Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Mass Effect: Legendary Edition και η ανάπτυξη του επόμενου Mass Effect (trailer)

*
Η BioWare επιβεβαίωσε ότι ο επόμενος τίτλος της σειράς Mass Effect βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανάπτυξης. Στο πλαίσιο της N7 Day, η developer ανακοίνωσε πως δουλεύει στο επόμενο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς και τη δημιουργία του έχει αναλάβει μια ομάδα βετεράνω, δίχως να γίνει γνωστό από ποιος απαρτίζεται. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της BioWare, Casey Hudson το project βρίσκεται σε αρχικά στάδια και για την ώρα δεν μπορεί να ανακοινωθεί κάτι επιπλέον.

Μια ακόμα σημαντική ανακοίνωση έχει να κάνει με το Mass Effect Legendary Edition, που θα περιλαμβάνει τα τρία πρώτα Mass Effect, με βελτιωμένα γραφικά και όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν για κάθε παιχνίδι. Σύμφωνα με τη Bioware δεν πρόκειται για full remake, απλά βελτιώνοντας αισθητά τον οπτικό τομέα, η ομάδα ανάπτυξης προσπαθεί να προσελκύσει νέους παίκτες στο σύμπαν του Mass Effect.


To Mass Effect Legendary Edition θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2021, για Xbox One, PlayStation 4 και PC με forward compatibility σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Alias
    • Καλυτερα. Δεν της εχω εμπιστοσυνη της τωρινης Bioware να πειραζε το gameplay και το γενικο στησιμο της τριλογιας. Θα το μαθει μια νεα γενια και οι παλιοτεροι θα το ξαναπαιξουμε αλλη μια φορα με ανανεωμενα γραφικα. Και θα χρηματοδοτηθει και το επομενο της σειρας, ελπιζοντας για κατι καλυτερο απο το Andromeda

    • whraziel
    • Σημαντικά νέα.. Για εμένα η τριλογία είναι ότι καλύτερο έχω παίξει και ήλπιζα να επιστρέψω για να ξανά ζήσω την ιστορία σαν θηλυκός Shepard.. Περιμένω με αγωνία τα πρώτα review και εντυπώσεις γιατί θκρινουν την αγορά μου

    • Nintendotaliban
    • Πάλι καλά που ξύπνησαν,τους πήρε μερικά χρόνια.Κάλλιο αργά παρά ποτέ,όμως έχουν ήδη τραβήξει δύο άσχημα φύλλα(andromeda,anthem),στο τρίτο καίγονται.

*