Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το New Brain Training για Switch (video)

Η Nintendo ανακοίνωσε το New Brain Training, ένα νέο παιχνίδι για Nintendo Switch, στα πρότυπα της σειράς Brain Training του Dr. Kawashima. Για την ώρα έχει επιβεβαιωθεί η κυκλοφορία του μόνο για την ιαπωνική αγορά.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από δύο videos, όπου όχι παρουσιάζονται όχι μόνο κάποιες από τις ασκήσεις αλλά και ένα νέο stylus. Επίσης σε μια από τις ασκήσεις χρησιμοποιείται ο αισθητήρας IR του Joy-Con με σκοπό την καταγραφή των κινήσεων του χεριού σας. Αυτό βεβαίως είναι κάτι που δεν θα υποστηρίζεται από το Nintendo Switch Lite μιας και δεν διαθέτει λειτουργίες IR. To stylus θα περιλαμβάνεται στη συσκευασίας της retail έκδοσης και θα επιτρέπει καλύτερο χειρισμό όσον αφορά τη γραφή αριθμών και συμβόλων.


Πέρα από τα παραπάνω ο αισθητήρας IR χρησιμοποιείται και σε άλλες δραστηριότητες, όπως θα δείτε στο δεύτερο video ενώ πολύ σημαντικό είναι το οτι θα μπορείτε να τεστάρετε τις ικανότητές σας έναντι του online ανταγωνισμού. Το New Brain Training θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 27 Δεκεμβρίου. Όσοι προτιμήσουν την ψηφιακή έκδοση θα έχουν την ευκαιρία αν το επιθυμούν, να προμηθευτούν ανεξάρτητα το stylus.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*