Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Nintendo Labo Toy-Con 3: Vehicle Kit

*
Παρά το γεγονός ότι η σειρά Nintendo Labo δεν έχει πουλήσει τα αναμενόμενα, η ιαπωνική εταιρεία φαίνεται να μην πτοείται καθόλου και προεοιμάζει την κυκλοφορία νέων kits. Πιο συγκεκριμένα, σειρά παίρνει το Labo Vehicle Kit, που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2018, για το Nintendo Switch. Το προϊόν κοστίζει $69,99 και περιλαμβάνει τρία διαφορετικά οχήματα, το Toy-Con Car, το Toy-Con Plane και το Toy-Con Submarine. Και τα τρία οχήματα θα χρησιμοποιηθούν για την εικονική περιήγηση σε ένα νησί, όπως περίπου συνέβαινε στο Pilotwings Resort. Θα είναι δυνατή η αλλαγή οχήματος κατά τη διάρκεια της δράσης, αλλάζοντας ένα cardboard και ένα controller key από τη μια συσκευή στην άλλη. Επιπλέον θα υποστηρίζεται το παιχνίδι με φίλους. Ο δεύτερος παίκτης θα έχει το δικό του cardboard που θα χρησιμεύει ως συσκευή στόχευσης για οποιοδήποτε όχημα είναι ενεργό. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*