Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Oniken: Unstoppable Edition

*
Στις 8 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το Oniken: Unstoppable Edition για Switch και λίγο αργότερα, μέσα στην άνοιξη για PS4 και Xbox One. Για όσους προτιμήσουν την έκδοση του Switch θα μπορούν να αποχτήσουν το παιχνίδι με 20% έκπτωση για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με όποιον αγοράσει το Oniken να αποχτά αυτόματα και μια έκπτωση 10% για το Odallus: The Dark Call που κυκλοφορεί την ίδια ημέρα. Το Oniken: Unstoppable Edition δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο σε ψηφιακή μορφή μιας και θα μπορείτε να το αγοράσετε στο κουτί του σε μία από τις ακόλουθες εκδόσεις: Oniken: Unstoppable Edition (PS4), Oniken + Odallus Collection (PS4, Switch) και Oniken + Odallus Limited Edition (PS4, Switch). Δεν γνωρίζουμε ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας των παραπάνω εκδόσεων, αλλά θα μπορείτε να τις προ-παραγγείλετε από το Play-Asia από τις 24 Ιανουαρίου. Το νέο παιχνίδι της JoyMasher υπόσχεται δυσκολία παλιάς κοπής και μπορείτε να δείτε το γιατί στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*