Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Overload

*
H Revival Productions ανακοίνωσε το Overload που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC στις 31 Μαΐου, με τιμή €34,99. Πρόκειται για ένα six-degree-of-freedom tunnel shooter από τους δημιουργούς του κλασσικού hit των '90s Descent. Το παιχνίδι προσφέρει single-player campaign 15 επιπέδων συν μια σειρά από κρυφά επίπεδα, μια μεγάλη γκάμα προκλήσεων που περιλαμβάνουν lava, forcefields, lockdowns, ambushes και μυστικά δωμάτια, είκοσι διαφορετικά είδη εχθρικών robots και τρία bosses και multiplayer με public και private matches. Ακόμα, πριν ριχτείτε στη δράση, θα υπάρχουν τα απαραίτητα training levels για να εξασκήσετε τις ικανότητές σας στο πιλοτάρισμα, υπάρχει υποστήριξη για χειρισμό μέσω mouse, keyboard, gamepad και/ ή joystick, ενώ όσοι διαθέτουν Oculus ή Vive headsets, θα μπορέσουν να απολαύσουν και τη διάσταση της εικονικής πραγματικότητας. Μετά το λανσάρισμα θα διατεθεί ένα level editor και θα προστεθεί υποστήριξη για user-created levels και campaigns.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*