Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Overpass

*
Bigben και Zordix Racing ανακοίνωσαν ένα νέο all-terrain racing game με τίτλο Overpass. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Οι παίκτες αναλαμβάνουν την οδήγηση πανίσχυρων buggies και quads και προσπαθούν να αποδείξουν τις ικανότητές τους σε δύσκολες διαδρομές. Ο χειρισμός απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια διαφορετικά, υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος να βρεθείτε αγκαλιά με το χώμα. Φίρμες όπως Yamaha, Suzuki και Arctic Cat "δανείζουν" τα οχήματά τους για χάρη του τίτλου και εσείς θα πρέπει να γίνετε εξπέρ στην οδήγησή τους, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο ανταγωνισμός αυξάνει ακόμα περισσότερο στο career mode, μιας και με κάθε νίκη, εκτός από τη δόξα, προσελκύετε νέους σπόνσορες. Ακολουθεί το σχετικό announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*