Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το PONG Quest, το νέο RPG της Atari (trailer)

Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως μια ρακέτα από το κλασσικό παιχνίδι Pong θα ήταν ως πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι adventure, η Atari σας έχει την απάντηση. Το PONG Quest είναι ένα RPG στο οποίο πρωταγωνιστεί μια ρακέτα του Pong η οποία περιπλανιέται σε dungeons βασισμένα σε κλασσικά της Atari με σκοπό να σώσει τον Pong World από μια μυστήρια απειλή. Όπως θα δείτε στο trailer, η ρακέτα του Pong αποκτά μια αναβάθμιση και ένα πιο φιλικό design, καθώς ο παίχτης θα μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή της μέσω upgrades και cosmetics.

Το κάθε dungeon θα έχει μοναδικό στυλ παιχνιδιού το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα κλασσικά παιχνίδια της Atari, όπως το Centipede και το Asteroids. Επιπλέον, θα έχει και multiplayer στο οποίο μέχρι 3 παίχτες έρχονται αντιμέτωποι χρησιμοποιώντας μπάλες Pong με μοναδικές ικανότητες.


Το PONG Quest θα κυκλοφορήσει για PC, Nintendo Switch, Xbox One και PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*