Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Planet Alpha για το PS4

*
Η Team 17 ανακοίνωσε το Planet Alpha για το PlayStation 4 και δημοσιοποίησε και το σχετικό trailer, από το οποίο μπορεί κανείς εύκολα να διακρίνει τα πολύχρωμα και ζωντανά τοπία στο υπόβαθρο. Βέβαια οι παίκτες δεν θα έχουν πολλή ώρα στη διάθεση τους για παραθερισμό, αφού γρήγορα θα πέσουν θύματα κυνηγητού από αμείλικτους εξωγήινους. Ο Creative Director του παιχνιδιού, Adrian Lazar, τόνισε ότι υπάρχει η δυνατότητα διαχείρισης του κύκλου ημέρας/νύχτας προς όφελος του κατατρεγμένου πρωταγωνιστή. Ένα μικρό παράδειγμα είναι κάποια συγκεκριμένα μανιτάρια τα οποία ακολουθούν το φως του ήλιου, με αποτέλεσμα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πλατφόρμες για δυσπρόσιτα μέρη. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να δούμε τον τίτλο κάποια στιγμή εντός του τρέχοντος έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το Planet Alpha φαίνεται ενδιαφέρον game. Αλλά δεν ξέρω, γιατί, ίσως θα γράψω κάτι άσχετο/άστοχο, μου θύμισε κάπως το Oddworld: Abe's Exoddus, ή γενικά τη σειρά Oddworld.

*