Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Project LUX για το PlayStation VR

*
Στα πλαίσια του PlayStation Experience 2017, ανακοινώθηκε ακόμα ένας τίτλος για την συσκευή εικονικής πραγματικότητας της Sony. Το Project LUX είναι ένα διαδραστικό ταξίδι στον χρόνο, αφού ο πρωταγωνιστής καλείται να ξαναζήσει τις μνήμες του συνοδεία ενός κοριτσιού, της Lux. Το παιχνίδι χωρίζεται σε 5 επεισόδια και οι αποφάσεις του παίκτη επηρεάζουν την εξέλιξη της ιστορίας, αφήνοντας έτσι χώρο για πολλαπλά playthroughs και φινάλε αντίστοιχα. Ιδιαίτερη φροντίδα δόθηκε στις εκφράσεις προσώπου και στην γενικότερη κίνηση της Lux, έτσι ώστε να αποδοθεί όσο καλύτερα γίνεται η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Δεν δόθηκε καμία λεπτομέρεια για την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου στο PlayStation VR, υπάρχει όμως διαθέσιμος προς δοκιμή στο HTC Vive, σε Early Access στάδιο. Παρακάτω το trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*