Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το RPG Honor of Kings: World της Tencent (trailer)

Η Tencent Games και η TiMi Studio Group ανακοίνωσαν το Honor of Kings: World. Πρόκειται για ένα open-world action RPG βασισμένο στο Honor of Kings που σημειώνει επιτυχία σε φορητές συσκευές. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει, ούτε σε ποιές πλατφόρμες.

Επιπλέον οι εταιρείες ανακοίνωσαν τη συνεργασία με τους με τον συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Liu Cixin, γνωστό για το The Three-Body Problem και πολλά άλλα, που θα μεταφέρει την αισθητική και την κινεζική κουλτούρα του στο Honor of Kings: World.


Το Honor of Kings είναι ένα competitive battle game που λανσαρίστηκε στην Κίνα το 2015 για συσκευές iOS και Android. Σύμφωνα με την TiMi Studio Group, ήταν το πρώτο παιχνίδι παγκοσμίως, που έφτασε τους 100 εκ. καθημερινούς ενεργούς χρήστες και ένας από τους τίτλους με τα περισσότερα έσοδα όλων των εποχών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*