Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Raiders of the Broken Planet

Όπως ανακοίνωσε η MercurySteam, γνωστή από την ανάπτυξη των παιχνιδιών Castlevania: Lords of Shadow που είχαν κυκλοφορήσει από την Konami, το πρώτο παιχνίδι που θα κάνει publish η ίδια και ονομάζεται Raiders of the Broken Planet πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC αργότερα εντός του έτους. Πρόκειται για ένα multiplayer online asymmetric adventure game που διαδραματίζεται σε ένα πλανήτη που βρίσκεται πολλά έτη φωτός μακριά από τη γη. Σήμερα, αποικίζεται από κακοποιά στοιχεία που προσπαθούν να μάθουν τα μυστικά για τη βελτίωση ενός υλικού που ονομάζεται Aleph. Σε περίπτωση που αυτή η γνώση πέσει στα χέρια τους, θα μπορούν να ελέγξουν όλο το γαλαξία, οπότε η αποστολή σας είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Να σταματήσετε τα σχέδια των εγκληματιών.



Η MercurySteam έχει προγραμματίσει την πραγματοποίηση πολλαπλών beta, με σκοπό να εμπλέξει τους παίκτες όσο το δυνατό περισσότερο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Επιπλέον, απο σήμερα, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στην κλειστή beta της έκδοσης για PC δεν έχουν παρά να κάνουν κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*