Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το SEGA Forever για smartphones

*
Η SEGA ανακοίνωσε το SEGA Forever, μια συλλογή με κλασικούς τίτλους από όλες τις κονσόλες της εταιρείας. Η συγκεκριμένη συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο (22 Ιουνίου) για συσκευές iOS και Android. Όλα τα παιχνίδια της συλλογής θα είναι διαθέσιμα δωρεάν, θα έχετε τη δυνατότητα να τα απολαύσετε και offline, ενώ θα υποστηρίζουν cloud saves, controller και leaderboards. Ως συνήθως, θα υπάρχουν και οι σχετικές διαφημίσεις που για να τις αφαιρέσετε θα χρειαστεί να καταβάλετε το ποσό των 1,99 ευρώ. Τα πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα είναι τα Sonic the Hedgehog, Phantasy Star II, Comix Zone, Kid Chameleon και Altered Beast. H εταιρεία δεσμεύτηκε ότι εντός των επομένων μηνών θα διαθέσει περισσότερους τίτλους, οι οποίοι θα είναι προσαρμοσμένοι στα features που προσφέρουν τα σημερινά smartphones όμως ταυτόχρονα θα μένουν πιστοί στις αρχικές τους εκδόσεις.



Βέβαια, κάτι ανάλογο σκοπεύει να κάνει και με το Sega Genesis Flashback, καθώς οι νοσταλγοί θα μπορούν να (ξανά) αποκτήσουν την κονσόλα των παιδικών χρόνων με κάποιες "ευκολίες" που υπάρχουν με βάση τα σημερινά δεδομένα. Στη συνέχεια ακολουθούν τα σχετικά trailers.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Τρομερή κίνηση της Sega,δεν το περίμενα με τίποτα.Το να μπορείς να παίξεις δωρεάν τα διαμαντάκια της ανά πάσα στιγμή στο κινητό σου είναι απλά τέλειο.Τώρα για τις διαφημίσεις(γι'αυτούς που δεν θα πληρώσουν για να αφαιρεθούν)κλάιν μάιν,συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια :D

*