Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Sniper Elite 4 για PS4, Xbox One και PC

Η σειρά Sniper Elite πρόκειται να επιστρέψει εντός του 2016 με το Sniper Elite 4 για PS4, Xbox One και PC, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Rebellion. Ο τίτλος τοποθετείται αμέσως μετά τα γεγονότα του Sniper Elite III και, όπως και ο προκάτοχος του, λαμβάνει χώρα στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία το 1943. Οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του Karl Fairburne, ενός κορυφαίου σκοπευτή που αγωνίζεται στο πλευρό των ανδρών και γυναικών της ιταλικής αντίστασης στη μάχη ενάντια στο φασισμό και πιθανώς στον Benito Mussolini. Αν η αποστολή του αποτύχει, δεν θα υπάρξει απόβαση στη Νορμανδία και, φυσικά, η Ευρώπη θα χάσει τον πόλεμο, όπως σημειώνει η Rebellion.



Το στούντιο επιβεβαίωσε επίσης ότι το Sniper Elite 4 θα υποστηρίζει native ανάλυση 1080p τόσο στο PS4 όσο και στο Xbox One, ενώ η ομάδα ανάπτυξης επισημαίνει επίσης ότι θα είναι το πρώτο game της σειράς που θα αξιοποιεί το hardware των οικιακών συστημάτων της τωρινής γενιάς, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν περιορισμοί. Στους χάρτες του Sniper Elite 4 θα περιλαμβάνονται μέρη όπως οι μεσογειακές παράκτιες πόλεις, τα κολοσσιαία ναζιστικά κτήρια, δάση και ορεινά μοναστήρια εμπνευσμένα από το νησί Monte Cristo. Η Rebellion τόνισε επίσης ότι ορισμένοι από τους χάρτες στο Sniper Elite 4 είναι πολλαπλάσιοι σε μέγεθος σε σχέση με εκείνους που υπάρχουν στο Sniper Elite III. Το μόνο υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι το παρακάτω teaser trailer και ένα key Art που παρουσιάζει μια παραλιακή πόλη. Τέλος, η Rebellion επιβεβαίωσε ότι το franchise έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 10 εκ. αντίτυπα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Sniper Elite 4
    • 18+ pegi 18+
      • 7.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (4)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://sniperelite4.com/en FOLLOWERS 2 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*