Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Songbird Symphony

PQube και Joysteak ανακοίνωσαν την επερχόμενη κυκλοφορία του Songbird Symphony, που πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC την άνοιξη του 2019. Το Songbird Symphony ακολουθεί την ιστορία ενός ορφανού πουλιού που έχει μεγαλώσει με μια οικογένεια παγωνιών, που τον βρήκαν όταν ακόμα ήταν αβγό. Εννοείται πως είναι τελείως διαφορετικός από την οικογένειά του και τους υπόλοιπους φίλους του. Κάποια στιγμή απόφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι για να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Εκεί θα χρειαστεί τη βοήθεια των παικτών, μιας και για πρώτη φορά αφήνει τη θαλπωρή της φωλιάς του, για να αντιμετωπίσει ολομόναχος τον κόσμο. Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι χωρισμένος σε 12 επίπεδα που είναι συναφή μεταξύ τους και υπάρχουν αρκετές κρυφές περιοχές. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*