Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το StarCraft: Remastered

*
Η φημολογία των τελευταίων μηνών σχετικά με την επανεμφάνιση του StarCraft επιβεβαιώθηκε τελικά, αφού η Blizzard ανακοίνωσε την επιστροφή του κλασικού RTS game της σε 4K ανάλυση και με όλο το περιεχόμενό του, μαζί με αυτό του StarCraft: Brood War. Ο τίτλος που καθόρισε ούτε λίγο ούτε πολύ τα standards για την κατηγορία, επανέρχεται ως StarCraft: Remastered με βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, βελτιωμένο matchmaking, ladder, social χαρακτηριστικά και αρκετά ακόμη όπως cloud saving για την πρόοδο στο campaign, custom maps και keybinds.



Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για Windows και Mac PCs. Μπορείτε να δείτε το trailer ανακοίνωσης του τίτλου στη συνέχεια του άρθρου.



Τέλος, ο παραγωγός του StarCraft Remastered, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Yahoo! Esports πως το StarCraft Anthology (που περιλαμβάνει τα StarCraft και StarCraft: Brood War) θα προσφερθεί δωρεάν για κατέβασμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*