Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Stormdivers από την Housemarque

*
Η Housemarque ανακοίνωσε το καινούργιο της παιχνίδι, το οποίο φέρει το όνομα Stormdivers και θα αποτελεί μια κυρίως multiplayer εμπειρία. Σύμφωνα με το studio, η δουλειά πάνω στο νέο του project έγινε “στα κρυφά” τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά το πέπλο μυστηρίου θα παραμείνει για την ώρα μιας και η εταιρεία δεν είναι έτοιμη να αποκαλύψει πλήρως τον τίτλο. Πέραν του teaser trailer που θα δείτε στην συνέχεια, η Housemarque ανακοίνωσε πως πρόκειται για τον δεύτερο τίτλο της που φτιάχνει με την Unreal Engine (το πρώτο ήταν το Matterfall), ενώ ειδικά για το Stormdivers δημιούργησε μια custom μηχανή για special effects με το όνομα “Housemarque VFX Engine”. Ευελπιστούμε σε νεότερα σχετικά με τον τίτλο σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*