Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Sudden Strike 4

Οι Kalypso Media και Kite Games ανακοίνωσαν τη νεότερη προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών RTT (Real-Time Tactics) Sudden Strike, ονόματι Sudden Strike 4. O τίτλος θα προσφέρει τρία, «εκτενή» campaigns που λαμβάνουν χώρα στα πεδία μάχης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι παίκτες θα αναλάβουν ηγετικά καθήκοντα στα βρετανικά, αμερικάνικα, γερμανικά και σοβιετικά στρατεύματα, με πάνω από 100 διαφορετικές μονάδες στη διάθεσή τους. Επιπλέον, για πρώτη φορά στη σειρά θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εννέα διοικητές, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από διαφορετικές προσεγγίσεις των μαχών και μοναδικές ικανότητες.



Ο τίτλος θα προσφέρει πάνω από 20 σενάρια στο single-player, ένα skirmish mode με έμφαση στις προκλήσεις και ένα ανταγωνιστικό multiplayer mode. Επιπροσθέτως, το σύστημα επιβράβευσης είναι νέο, ανταμείβοντας τις έξυπνες και μελετημένες κινήσεις τακτικής με πόντους ικανοτήτων και bonus περιεχόμενο, όπως ιστορικά φιλμ. Το Sudden Strike 4 αναμένεται να διατεθεί την Άνοιξη του 2017 για PlayStation 4, PC, Mac και Linux. Η έκδοση για PC θα υποστηρίζει mods μέσω του Steam Workshop. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*