Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Summer of Gaming digital Event για τις αρχές Ιουνίου

*
H Ε3 2020 μπορεί να ακυρώθηκε, ωστόσο το Summer of Gaming digital event έρχεται να αντικαταστήσει -τρόπον τινά- το μεγάλο event του Los Angeles. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα event του IGN όπου και θα υπάρχουν αρκετά νέα, previews και συνεντεύξεις από developers για παιχνίδια που είναι στη φάση ανάπτυξης και έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται εταιρείες όπως οι 2K Games, Amazon, Bandai Namco, Devolver Digital, Google, SEGA, Square Enix, THQ Nordic και Twitter, ενώ θα υπάρξουν κι άλλες που θα ανακοινωθούν σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Το event θα αποτελείται από live αναμεταδόσεις και on-demand περιεχόμενο, όπως παρουσιάζει τα διάφορα σχετικά hands on και previews του το Μέσο. Περισσότερα, τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*