Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Super Life of Pixel

*
Μέσα από ένα trailer, η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Super Life of Pixel, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου 2018, για PlayStation 4 και PS Vita. Developer είναι η Super Icon και τις διαδικασίες έκδοσης του νέου puzzle platformer έχει αναλάβει η Whitemoon Dreams. Η πλοκή ακολουθεί τα χνάρια του Pixel που ταξιδεύει στην ιστορία του gaming, τηλεμεταφερόμενο μεταξύ συστημάτων του παρελθόντος. Ο παραγωγός Matt Spencer αποκαλεί τον τίτλο ένα ζωντανό μουσείο και κάθε σύστημα που ξεκλειδώνεται δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να μάθουν για τις κονσόλες από τις οποίες έχει αντληθεί έμπνευση για τη δημιουργία του, καθώς και για τα δεδομένα του hardware και του software της εποχής εκείνης. Μηχανισμοί από τίτλους του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και αυτοί που θα επιβραβευτούν είναι όσοι επιδείξουν υπομονή και στρατηγική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*