Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Switch 2nd Unit Set

*
Η Nintendo ανακοίνωσε το “Switch 2nd Unit Set” που για την ώρα τουλάχιστο, θα κυκλοφορήσει μονάχα στην ιαπωνική αγορά. Το πακέτο περιέχει την κύρια μονάδα του Switch, ένα δεξί και ένα αριστερό Joy-Con και δύο Joy-Con straps. Αυτό που προβληματίζει ελαφρώς είναι η τιμή του. Πιο συγκεκριμένα, κοστίζει περίπου €191, δηλαδή μόλις €38 λιγότερο από το στάνταρντ πακέτο που περιέχει επιπλέον το dock, ένα Joy-Con grip, AC adapter και καλώδιο HDMI. Το The dockless Switch είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω του My Nintendo Store και οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το χρώμα των Joy-Cons που τους αρέσει. Μένει να δούμε αν το Switch 2nd Unit Set θα διατεθεί και στις δυτικές αγορές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*