Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Tekken Mobile για Android και iOS

*
Με τις προ-εγγραφές ήδη να τρέχουν για το Tekken mobile, η Bandai Namco επισήμανε πως οι in-game ανταμοιβές των παιχτών θα αυξάνονται ανάλογα με την απήχηση που θα έχει στο κοινό τις τρέχουσες μέρες. Το δημοφιλές franchise θα προσφέρει κάποιες νέες δυνατότητες στους παίχτες, με μεγαλύτερο πόλο έλξης τα Live Events τα οποία θα προσφέρουν και απο μία νέα πρόκληση σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση αντίστοιχα. Εκ των μεγαλύτερων ανταμοιβών σε αυτά τα events θα είναι κάποιοι σπάνιοι χαρακτήρες. Επίσης, δε θα μπορούσε να λείπει το δράμα απο την σειρά αφού η πολυτάραχη ιστορία της συνεχίζεται κανονικά, στο πλευρό του Kazuya Mishima ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει το δυνατότερο του αντίπαλο έως τώρα. Και αυτό εν μέσω δυναμικών battle maps όπου και καραδοκούν επιβλητικές μάχες.



Αντίστοιχη φροντίδα δέχτηκε και ο online τομέας του τίτλου αφού οι παίχτες θα μπορούν να συνθέσουν την δική τους ομάδα και να ανταγωνιστούν με τους φίλους τους. Το σύστημα Dojo Challenge θα υποστηρίζει ranked ladders, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να αποθηκεύσουν και να ανεβάσουν το προσωπικό τους στυλ μάχης στο AI του παιχνιδιού για μια ακόμα πιο αυθεντική εμπειρία. Παρακάτω το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*