Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Test Drive Unlimited Solar Crown (trailer)

Κοντεύει μια δεκαετία από τότε που κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς Test Drive και σήμερα, κατά τη διάρκεια του Nacon Connect livestream ανακοινώθηκε το Test Drive Unlimited Solar Crown. Το μόνο που είδαμε ήταν ένα cinematic trailer από το οποίο, εννοείται, ότι δεν μπορεί να βγει το οποιοδήποτε συμπέρασμα για το παιχνίδι, ούτε καν να σχηματίσει κανείς μια αρχική ιδέα.

Σύμφωνα με τον Alain Jarniou, creative director της KT Racing η εταιρεία επιθυμεί το relaunch του franchise, επειδή δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά. Οι παίκτες θα μπορούν να εξελίξουν τον χαρακτήρα τους και να προσθέσουν στο γκαράζ τους πολυτελή αυτοκίνητα όπως Bugatti, Dodge, Ferrari, Koenigsegg, Porsche, Lamborghini. Λέγεται πως ο χάρτης του παιχνιδιού θα είναι κλίμακας 1:1 και ότι βλέπετε θα μπορείτε να το επισκεφτείτε.


Μέχρι στιγμής, πλην PC δεν έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία του Test Drive Unlimited Solar Crown σε άλλα formats.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Το πρώτο test drive unlimited, ήταν ενα απο τα πιο απολαυστικά παιχνίδια της κατηγορίας. Και το δεύτερο της σειράς ήταν πολύ καλό, αλλά νομίζω δεν έφτασε το επίπεδο του πρώτου. Ελπίζω να έχουμε ακόμα ένα καλό παιχνίδι, χωρίς πολλά dlc.

*