Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

*
Η Bethesda Softworks και η Bethesda Game Studios ανακοίνωσαν το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition. Θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition περιλαμβάνει το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition συν πάνω από 500 μοναδικά στοιχεία του Creation Club.


Όσοι έχουν στην κατοχή τους το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν στην Anniversary Edition, έναντι τιμής που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στα νέα χαρακτηριστικά.

Για τους κατόχους του The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition για PlayStation 4 για Xbox One που θέλουν απλά να αναβαθμιστούν στην αντίστοιχη έκδοση για PlayStation 5 ή Xbox Series, αυτό θα γίνεται δωρεάν.

Τέλος, υπάρχοντες και μελλοντικοί κάτοχοι του The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε τρία στοιχεία από το περιεχόμενο του Creation Club, τα Fishing, Survival Mode και νέα quests με το Saints and Seducers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*