Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το The Peterson Case

*
Η Quarter Circle Games ανακοίνωσε το The Peterson Case, ένα alien horror game που διαδραματίζεται λίγο μετά την υποτιθέμενη συντριβή ενός A.T.I.A. στην περιοχή Roswell των Η.Π.Α. το 1947 και θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Detective Franklin Reinhardt που έχει ως αποστολή την εξερεύνηση ενός έρημου σπιτιού, για να ανακαλύψει τι απέγιναν όσοι το κατοικούσαν. Σύντομα ο Franklin θα καταλάβει ότι στο σπίτι υπάρχουν εξωγήινες παρουσίες και θα δώσει αγώνα με το χρόνο για να εξιχνιάσει την υπόθεση, προτού είναι αργά. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, ο συνδυασμός τρόμου, αφήγησης και γρίφων είναι ιδανικός και οι παίκτες θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*