Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το The Telltale Batman Shadows Edition

*
O publisher Athlon Games και η developer Telltale Games, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του The Telltale Batman Shadows Edition -Batman: The Telltale Series. Θα χαρακτηρίζεται από στυλ νουάρ, βελτιώσεις στα γραφικά και νέα DLC. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store) με τιμή €29,99. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το Batman: The Telltale Series, θα μπορέσουν να προσθέσουν το “Shadows Mode”, ως ανεξάρτητο DLC, πληρώνοντας €4,99.

Πριν μερικούς μήνες, η Athlon Games και η Telltale Games υπόγραψαν συμφωνία για την κυκλοφορία πέντε παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων τα Batman: The Telltale Series, Batman: The Enemy Within και The Wolf Among Us. Μάλιστα, σύμφωνα με τον CEO της Telltale Games, Jamie Ottilie, αυτή είναι μόνο η αρχή και τους επόμενους μήνες η εταιρεία θα ενημερώσει αναλυτικά για τα σχέδιά της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*