Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Tied Together για το Switch

*
Η Headup Games και η ομάδα ανάπτυξης Napalmtree ανακοίνωσαν το co-op platformer Tied Together, το οποίο θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή που έχουμε για το παιχνίδι, οι πίστες είναι δημιουργημένες από “επιστήμονες”, οι οποίες είναι φτιαγμένες για να τεστάρουν τη συνεργασία μεταξύ τεράτων που σχεδίασαν οι ίδιοι. Το Tied Together δεν είναι σχεδιασμένο για όσους προτιμούν τη single-player εμπειρία, καθώς περιέχει 40 διαφορετικά επίπεδα για δύο παίκτες και ακόμα 20 στο Party Mode (για τρεις ή τέσσερις παίκτες). Επιπλέον, θα υπάρχουν βραβεία για τους καλύτερους χρόνους σε κάθε πίστα. Το παιχνίδι βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μέχρι και την κυκλοφορία του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*