Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline, ένα νέο free-to-play battle royale game (trailer)

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline, το καινούργιο free-to-play battle royale game της. Η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται από τις Ubisoft Bucharest, Ubisoft Belgrade, Ubisoft Craiova, Ubisoft Kyiv και Ubisoft Odesa. Πρόκειται για ένα μεγάλου μεγέθους PvP first-person shooter που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, Google Stadia και Amazon Luna, όμως για την ώρα δε διατίθεται ημερομηνία λανσαρίσματος.

Το Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline θα περιέχει ένα εξελιγμένο class system καθώς και ένα μεγάλο σετ από εργαλεία tactical support που θα επιτρέπουν την πλήρη ελευθερία των παικτών στη δημιουργία στρατηγικής με διάφορους τρόπους αντιμετώπισης εχθρικών ομάδων σε κάθε αγώνα. Οι παίκτες μεταφέρονται στο Drakemoor Island, έναν μεγάλο και εχθρικό ανοιχτό κόσμο που απαιτεί γρήγορη προσαρμογή και καλή συνεργασία για την εξασφάλιση της επιβίωσης.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*