Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Total War Saga: Thrones of Britannia

*
Η Creative Assembly είχε εκδηλώσει τις προθέσεις της νωρίτερα μέσα στον χρόνο, για την δημιουργία μίας Total War spin-off σειράς. Ο στόχος στον οποίον αποσκοπούν είναι να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι που θα εστιάζει σε συγκεκριμένα καθοριστικά σημεία της Ιστορίας αντί ολόκληρων περιόδων όπως συνήθιζαν μέχρι τώρα. Ο πρώτος τίτλος που ανακοινώθηκε είναι το Thrones of Britannia το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC εντός του 2018 και θα πραγματεύεται τις συνέπειες της εισβολής των Vikings στην Βρετανία. Ο director του project κατέστησε σαφές ότι στα Total War Saga παιχνίδια θα εστιάσουν στην ποιότητα έναντι της ποσότητας, αφού θα εξερευνήσουν σημεία-κλειδιά σε διακριτά μέρη και χρονικές περιόδους ανά την Ιστορία. Για να το πετύχουν αυτό θα ενσωματώσουν λεπτομερέστατους campaign maps με πολύ μεγάλη έμφαση στην πολιτιστική ταυτότητα της εκάστοτε περιοχής, έτσι ώστε ο παίκτης να αντιληφθεί πλήρως και να αποκτήσει συναίσθηση των σημαντικών δρώμενων που πρόκειται να αντιμετωπίσει. Παρακάτω το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*