Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Total World War

*
Το Total World War μόλις ανακοινώθηκε από τη Zero Games Studios και ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι το κακό χιούμορ. Και δεν το λέμε καν εμείς, αλλά το επίσημο trailer της ανακοίνωσης. Το Zero Games Studios αναμένεται εντός του έτους σε PC, Switch, είναι ξεκάθαρο turned based strategy game, όπως επίσης ξεκάθαρο είναι και το ότι δανείζεται αισθητικά πολλά από τη σειρά Advance Wars. Μέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα, με καιρικά φαινόμενα, πάνω από 50 χάρτες, πολλά modes και στρατηγούς που εμπνέονται από πραγματικούς ηγέτες του πλανήτη να δίνουν το παρών. Τελικά όλα θα ξεκαθαριστούν στο πεδίο της μάχης. Οπότε και περιμένουμε να δούμε πόσο εννοεί τα περί κακού χιούμορ ο τίτλος. Για την ώρα δείχνει να μην αστειεύεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*